Klantenservice

We hopen dat u deze voorbeeld magento 2 winkel met plezier bezoekt. Mocht u vragen hebben neem dan gerust contact op.

Neem contact met ons op
Laat een vraag of opmerking achter en wij zullen hier zo spoedig mogelijk op terugkomen.

Levertijden

Onderstaande levertijden zijn de levertijd voor een website exclusief de inhoud. Dus opmaak en functionaliteit.

Levertijden voor Magento webshops zijn onder voorbehoud van minimale systeemvereisten en tijdige reacties op vragen van onze zijde. Indien een vraag door ons gesteld niet binnen 24 uur beantwoord is neemt de levertijd met de reactietijd toe. De levertijden dienen slechts ter indicatie en bevatten een veilige marge. Normaliter is uw webshop of website ruimschoots binnen deze periode gereed.

Voor Magento multistores en WordPress Multisites geldt per installatie de levertijd maal het aantal domeinen/storeviews/websites

Levertijden
Type installatie * STANDAARD** SPOED** KOSTEN
Spoed levering
Magento Essential 7 werkdagen 3 werkdagen €250,00
Magento Advanced 9 werkdagen 5 werkdagen €350,00
Magento Professional 20 werkdagen 12 werkdagen €750,00
WordPress 5 werkdagen 2 werkdagen €200,00

*standaard installatie
**na ontvangst (aan-)betaling

Tevredenheidsgarantie

Uiteraard streven wij naar een hoge mate van tevredenheid van onze klanten. Mocht u onverhoopt niet geheel tevreden zijn met de geleverde werkzaamheden licht dit dan toe per email. Wij zullen alles in het werk stellen om u alsnog tevreden te stellen.

Niet goed, geld terug?

Uitsluitend de door ons geleverde modules en extensies kennen een niet goed, geld terug garantie van 30 dagen na aanschaf. U dient een verzoek tot geldteruggave in te dienen per email. Wij zullen de module dan deactiveren en uw aankoopbedrag minus de installatiekosten crediteren. Voor websites en webshops geldt geen niet goed, geld terug garantie.

Technische Storing

Voor technische storingen kunt u ons 24/7 bereiken op 06 - 319 59 889

Indien de technische storing door u zelf veroorzaakt is en u belt buiten kantoortijden zijn de kosten eenmalig €250,00 naast de kosten voor het verhelpen van het probleem. Is de technische storing door ons veroorzaakt wordt deze kosteloos verholpen.

Een probleem met bijvoorbeeld het afrekenproces of een niet werkend contactformulier wordt aangemerkt als een technische storing. Een homepage die er niet mooi meer uitziet nadat u wat heeft gewijzigd is geen technisch probleem, u dient hiervoor gebruik te maken van het contactformulier of te bellen tijdens kantoortijden.